Thor Heste

In 2020 hebben velen weer prachtige tochten met de huifwagens kunnen maken. Ook in 2021 bieden wij deze mogelijkheid graag weer aan. Wij zijn weer geopend vanaf zaterdag 24 april 2021.

Omdat niemand precies weet hoe het Corona-virus zich verder zal ontwikkelen en welke consequenties dat gaat hebben voor onze bewegingsvrijheid geven wij bij elke boeking de garantie dat bij elke Corona gerelateerde annulering zonder meer uw aanbetaling zal worden geretourneerd of kosteloos wordt omgeboekt naar een nieuwe periode.

Tip: wacht niet te lang met boeken!

Voordat u boekt; eerst even informeren naar de nog beschikbare periodes.
Via het contactformulier of even bellen.
Jan Rossing 06-15092015

Zowel voor de dagtochten als voor de trektochten is het van belang dat u bekend bent met de omgang met paarden/pony’s, zodat niet zij maar u de route bepaald!
Huifwagen recreatie in het mooie Drenthe

Trektochten

Meerdaagse trektochten. Op stap met je "hele hebben en houden" waardoor het mogelijk is Drenthe vanaf de bok aan je voorbij te zien trekken.

Dagtochten

Kies uw eigen route over klinkerweggetjes en zandpaden. Mooie routes via schilderachtige dorpen (Meppen, Aalden, Benneveld en Oosterhesselen)

Rondritten

De oplossing als u graag met een grotere groep en zonder al te veel (koetsiers) ervaring een mooie tocht wil maken door Gees en z'n prachtige omgeving.

De huifwagen

Aan de voorzijde komt u via de bok, met zitplaats over de gehele breedte, door een deurtje in de huifkar. Deze huifkarren zijn speciaal ingericht voor meerdaagse huifkarverhuur.

Direct achter het voorwandje staat het keukenblokje met daarop een gastoestel. Het kastje is voorzien van alle spullen zoals die op de materiaallijst voorkomen. 

De Paarden

Als u besluit om een trektocht met een huifkar te gaan maken, kiest u natuurlijk ook voor een vakantie met een paard.

Het is niet noodzakelijk dat u een ervaren ruiter of menner bent. Het is echter wel belangrijk dat de omgang met een paard voor u niet geheel onbekend is. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat het paard niets te kort komt.

Oldtimer tractor verhuur

"Dit heb ik altijd nog eens willen doen"

Is dat ook niet een enthousiaste gedachte wanneer je zo’n oldtimer trekker ziet rijden? Nou dat kan bij Thor Heste in Gees.

Vanuit onze oude boerderij is het mogelijk om een prachtige ervaring op te doen. Wij bieden een tocht door de landelijke omgeving van zuidoost Drenthe, op een trekker met maximaal twee cilinders.

Ervaar de rust en schoonheid van Drenthe...

Deel deze pagina

© Copyright: Thor Heste