Thor Heste

Ondanks de huidige maatregelen mbt het Corana virus is het bij Thor Heste toch mogelijk om er als gezin een (halve) dagtocht op uit te trekken met de huifwagen.
U rijdt door een prachtig deel van onze provincie. Het landschap is afwisselen met bos, landerijen en authentieke dorpjes. U bepaald zelf de route aan de hand van een kaart en tips van ons.
En wat dacht u van een picknick onderweg! Deze kunt u zelf meenemen.

De meerdaagse trektochten kunnen vanaf 15 juni weer van start!

De campings (overnachtingsplaatsen) gaan dan weer open.

Voordat u boekt; eerst even informeren naar de nog beschikbare periodes.
Via het contactformulier of even bellen.
Jan Rossing 06-15092015

Zowel voor de dagtochten als voor de trektochten is het van belang dat u bekend bent met de omgang met paarden/pony’s, zodat niet zij maar u de route bepaald!
Huifwagen recreatie in het mooie Drenthe

Trektochten

Meerdaagse trektochten. Op stap met je "hele hebben en houden" waardoor het mogelijk is Drenthe vanaf de bok aan je voorbij te zien trekken.

Dagtochten

Kies uw eigen route over klinkerweggetjes en zandpaden. Mooie routes via schilderachtige dorpen (Meppen, Aalden, Benneveld en Oosterhesselen)

Rondritten

De oplossing als u graag met een grotere groep en zonder al te veel (koetsiers) ervaring een mooie tocht wil maken door Gees en z'n prachtige omgeving.

De huifwagen

Aan de voorzijde komt u via de bok, met zitplaats over de gehele breedte, door een deurtje in de huifkar. Deze huifkarren zijn speciaal ingericht voor meerdaagse huifkarverhuur.

Direct achter het voorwandje staat het keukenblokje met daarop een gastoestel. Het kastje is voorzien van alle spullen zoals die op de materiaallijst voorkomen. 

De Paarden

Als u besluit om een trektocht met een huifkar te gaan maken, kiest u natuurlijk ook voor een vakantie met een paard.

Het is niet noodzakelijk dat u een ervaren ruiter of menner bent. Het is echter wel belangrijk dat de omgang met een paard voor u niet geheel onbekend is. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat het paard niets te kort komt.

Ervaar de rust en schoonheid van Drenthe...

Deel deze pagina

© Copyright: Thor Heste